Betöltés...

Extrák, kiegészítők, amitől még jobb a kutyaház.

  • Kategória: Érdemes tudnod
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás

Kedvenced nem egy átlagos kutya igaz? Miért is érnéd be számára egy jellegtelen átlag kutyaházzal? Ezekkel a kiegészítőkkel pedig a jót még jobbá teheted.

Amit mi készítünk kedvencek, nem átlag kutyaházak. Ezeket az alábbi kiegészítők még inkább kedvenced kényelmére, vagy a Te ízlésedre szabhatják.

napellenzős előtető kutyaházon

Napellenzős előtető:

A megoldás tulajdonképpen egy megnyújtott tetőt takar a kutyaházra a bejárat felőli oldalon. Ez ugyanúgy levehető, mint az alap tető. A különbség annyi, hogy a kutyaház bejárata előtti részen biztosít árnyékot a kutya számára. Ezen felül egyedivé teszi a kutyaházat is.

A nyújtott tető alaptartozéka a következő kutyaházaknak:

Bakony, Bükk, Pilis elnevezésű modellek.

Rendelhető: az összes többi hőszigetelt modellhez, kivéve a Special.

 

 

 

előterasz kutyaházon

Napozóterasz:

Izgalmas és kedvelt kiegészítő. Gyakorlatilag egy kezelt fából készült teraszt takar a kutyaház bejárata előtt elhelyezve. Bár nem szerves része a kutyaház szerkezetének, ahhoz mégis kiválóan illeszkedik. Egyedi elképzelések szerint akár alakítható is a megjelenése.

A terasz alaptartozéka alaptartozéka a következő kutyaházaknak:

Bükk, Pilis.

Rendelhető: az össze többi hőszigetelt kutyaház modellhez, kivéve a Special.

 

 

 

 

 

hőfüggöny kutyaházon

Hőzáró függöny:

A láthatatlan védelem, így is említhetnénk. A gyártócsarnokok bejáratához is telepített hőzáró függönyhöz hasonló megoldásról van szó, amellyel a kutyaház belső terét védjük. Átlátszó műanyag szalagfüggöny, amely a fényt átengedi, azonban segít a kutyusnak melegen tartani a kutyaházat, amellyel nagy hidegekben komfortosabbá válik az eblak. A mi hőfüggönyünk fagyálló, kültérre szánt szalagból készül, így a fagyok idején sem válik rugalmatlanná.

Rendelhető az összes modellhez.

 

 

 

 

 

Infra fűtőpanel kutyaházbaInfra fűtőpanel kutyaházba

Beépített fűtőpanel:

Infrapaneles fűtéssel szerelt kutyaház - ez az igazi kutyaszeretet megnyilvánulása, ami azonban a pénztárcádat is kíméli. Mit értünk ez alatt? Kutyaházaink eleve különlegesek a hőszigetelt kutyaházak közt, így nyilván a fűtésük sem lesz akármilyen módon megoldva. Ezt a fűtőpanelt 12 000 Ft alatti összegért rendelheted kutyaházainkban, fenntartása pedig naponta (!) mindössze 1kWh (a legnagyobb méreteknél is legfeljebb 2 kWh) energiát igényel. Őszintén, nem ér ennyit kutyusod egészsége és maximális kényelme?

Rendelhető ezekhez a modellekhez