Betöltés...

Hogyan lesz egyéni a kutyaház nálunk?

  • Kategória: Érdemes tudnod
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás

Te is az ínyencek közé tartozol? Jó ízléssel, kreativitással vagy megáldva? Minden lényegesebb dologban megvan a saját elképzelésed? Nálunk a kutyaház vásárlásában sem kell ebben engedned. Saját fejlesztésű konstrukciónk a jó minőségen és tartósságon túl egy újabb fontos képességgel bír. Ez pedig az egyéni elképzeléseidhez való magas fokú alakíthatóság. Itt megmutatjuk, hogyan lesz a kiválasztott alapmodellből kívánság kutyaház.

Ha itt találkozhatunk Veled az két dolgot jelent. Az első, hogy kutyaház után kutatsz, lehetséges modelleket, megoldásokat böngészel és igyekszel megalapozott döntést hozni, mielőtt megejted a kutyaház vásárlást. A másik, hogy Te sem éred be akármivel. Miért is tennéd? Kutyád számodra nyilvánvalóan fontos, ezért egyértelmű, hogy fontosságához méltó kutyaház beszerzése a célod. Ennek azon túl, hogy árban nyilván racionális keretek közt kell maradnia, jelenti azt is, hogy tartós, masszív, jól megépített kutyaháznak kell lennie. Mindezen felül pedig -korántsem utolsó sorban- ízlésednek is maradéktalanul meg kell felelnie. Nézzük meg, hogyan valósul meg ez az itt található modellek esetében!

Alapesetben is meglehetősen változatos termékpalettát kínálunk Neked, hogy legyen miből ötletet meríteni. Kínálatunk egy kiforrott, rendkívül strapabíró, ugyanakkor a kutya számára maradéktalanul kényelmes, egységes alapvázon nyugszik. Az alapváz természetesen a megfelelő kutyaház méretek szerinti méretekben áll rendelkezésre. Ezekből alakulnak ki aztán a különböző megjelenésű kutyaházak kínálatunkban. A kiválasztott kutyaház megjelenését pedig még tovább alakíthatod. A fal borítása, a fafelületek színezése, a tetőzsindely színének és formájának módosítása, a kutyaház nyújtott tetővel, terasszal való felszerelése mind mind segít az ízlésednek való minél pontosabb megfelelésben. Már ezzel is több száz változatot lehet összerakni az alap választékból. Hol kapsz ilyen rugalmas lehetőséget?

Ha pedig ez is kevésnek bizonyul, még mindig érdemes érdeklődnöd nálunk. Miért? Legjobb példánk erre a Lővér kutyaház születése. Ez a kutyaház egyik kedves ügyfelünk egyedi rendelése során született a Cserhát nevű modellből (itt találod az eredetit és itt a Lővért). Ügyfelünknek nagyon megtetszett a Cserhát formája, lapos teteje, azonban a számára nem volt maradéktalanul megfelelő a modell. Kívánságait megírta nekünk egy rövid levélben. Az általa kért módosítások probléma nélkül megvalósíthatóak voltak, köszönhetően az alapszerkezet adottságainak. Az elkészült kutyaház kiszállítása és helyére való beállítása után pedig arra a felismerésre jutottunk, hogy ilyen elhelyezésű kutyaház bizonyosan kellhet még másnak is, a legyártott ház pedig ügyfelünkön túl nekünk is megtetszett. Ezért aztán elkereszteltük ezt is és immár Lővér néven találkozhatsz vele Te is kínálatunkban. Ez a lehetőség Számodra is nyitva áll. Ha az általad megálmodott kutyaház megépítését a kutyaház-alapvázunk által nyújtott keretek lehetővé teszik, meg fogjuk építeni Neked amit kérsz, ugyanabban a minőségben és tartósságban, amit az alapmodellek nyújtanak. Ezt hol máshol biztosítják neked?

Nálunk tehát így készül a kívánság kutyaház. Egyetlen célunk ezzel a lehetőséggel az hogy az elkészült kutyaház kutyádnak a kényelmet és a biztonságot úgy nyújtsa, hogy közben Te is jóleső érzésekkel tekintesz rá. Végezetül az is jól esik az ember hiúságának, ha némi irigységgel vegyes csodálkozást érez a kutyaházat megnéző, álmélkodó szomszédok, ismerősök elismerő szavaiból. Bizonyára éppen ezért keresgélsz körültekintően és sok más lehetőséget is megnéztél már. Hol máshol kínáltak Neked hasonló lehetőséget? Használd ki és építtesd meg velünk saját kívánság kutyaház modelled. Kezdd az ötletelést itt, kínálatunkban böngészve!

Tégla kutyaház kínálatunk - Fa kutyaház kínálatunk