Betöltés...

Kutyaház kutyaélethosszig, ezek tégla kutyaházaink.

 • Kategória: Érdemes tudnod
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
 • Megosztás

hőszigetelt kutyaházSzeretnél olyan kutyaházat találni, ami kutyád és a Te ízlésedet is kielégíti? Amivel nincs folyton dolgod? Esetleg már csalódtál kutyaházban, ami gyengébbnek bizonyult a kelleténél? Ezek valóban a leggyakoribb problémák, melyek megoldása elsődleges szempont volt az általunk készített kutyaházak megalkotásánál. Itt röviden bemutatjuk, miért fontos kérdések ezek.

A készen kapható kutyaházak nagy többségének problémája, hogy nem kutyához értő ember tervezte. Felépítése ebből fakadóan a kutya "rossz szokásait" nem veszi figyelembe és sok esetben még kényelmetlen, rosszabb esetben egészségtelen is a kutyának. A kutya viszont könyörtelen tesztnek veti alá a kutyaházat, alaposan „megvizsgálja” a tartósságát, a stabilitását. Ennek folytán, ha nem megfelelően épített házat választasz neki, folyamatos javítgatásra lesz szükség, hogy egyben maradjon a kutyaház. Szerzel egy új hobbit magadnak. Vagy Te sem ezt akarod? Persze hogy nem.

Kicsivel jobb eset, ha egy jól tervezett és épített, valódi fából készült, hőszigetelt kutyaházat sikerül beszerezned. Azonban még egy ilyen jó minőségű kutyaház is igényli, hogy időnként lecsiszolgasd és átfesd, hogy a fa ne károsodjon. Rendbe kell hozni a kutya által megrágott, megkapargatott részeit is, mert különben előbb-utóbb még a hőszigetelés is kikerül belőle és szegény blöki végül hajléktalanná válik. Most őszintén: azért adnál ki súlyos pénzeket -akár egy prémium kutyaházért-, hogy folyton dolgod legyen vele? Vagy inkább olyat keresel, ami nem csak szép, igényes, ötletes, de egyszer és mindenkorra megoldja a kutyád elhelyezését?

Most egy ilyen kutyaház családot ismersz meg nálunk. Belső kialakításukat, méretezését évtizedes gyakorlattal rendelkező kutyakiképző dolgozta ki, így biztos lehetsz abban, hogy a kutyád számára ajánlott darab a lehető legjobban szolgálja majd kedvenced. Az általunk hozzá párosított műszaki megoldások, magas színvonalú anyagválaszték és rögzítési technológia pedig a tartósságot garantálják Számodra. Rögzítéstechnikai anyagaink beszállítói olyan nagy és elismert gyártók ellátói is, mint a Kärcher, a Bosch, vagy a Daimler-Chrysler, építőipari anyagaink pedig egyebek mellett a Dreher Sörgyárak, az Aréna Plaza, vagy a Marriott Hotel Budapest kivitelezésénél bizonyítottak.

Tégla kutyaházaink tehát:

 • kényelemesek és könnyen tisztántarthatóak, ami jó érzés a kutyusodnak
 • tartósak, nem szétrághatóak, megbonthatóak a kutya által és e mellett józan áron elérhetőek, ami jó érzés a pénztárcádnak
 • igényesek és szépek, személyes elképzelésedhez variációk százai szerinti megjelenésűek, ami jó érzés Neked, ha a kertedben látod
 • az alapváltozatokhoz extratartozékokat is rendelhetsz melyek tovább növelik a kutyaház komfortját
 • a konstrukció egészében véve cégünk fejlesztése, amely jogi védelem alatt áll, így máshol nem elérhető, ráadásul hazai gyártásban készül.
 • és a plusz egy: a házak szerkezete, felépítése olyan mértékben masszív és "kutyabiztos", hogy két éves garanciát kapsz rá. Igen, ez nem elírás: kettő éves garancia jár hozzájuk, melyet, ha úgy kívánod meg is hosszabbíthatsz.

Ezért rendkívül eredményesek tégla kutyaházaink abban, hogy kedvenced élethosszig kiszolgálva kényelmet és biztonságot nyújtanak neki, Téged pedig megkímélnek a kutyaház fenntartásával kapcsolatos tengernyi gondtól.

Nézd meg kínálatunkat és válaszd ki a számodra megfelelőt!

Kattints ide a tégla kutyaházak kínálatához!

Érdekelnek a részletek? Kíváncsi vagy még több dologra a házak kialakítását, felszereltségét, esetleg megrendelését, házhozszállítását illetően? Vesd bele magad a részletekbe a Érdemes tudnod menüpontban!

Kérdésed maradt? Ne habozz feltenni nekünk, ezért vagyunk! Katt ide elérhetőségeinkért!