Betöltés...

Alapvető kutyaházak - ha nem fontos a hőszigetelés, de a tartósság igen

  • Kategória: Érdemes tudnod
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás
rágásbiztos fa kutyaházak
Alapvető kutyaházaink

Ha egy kutyafajta nem igényel hőszigetelt kutyaházat, esetleg az egyszerűt is alig használja, máris elég volna egy pár deszkából összeszögelt kutyaól? Vagy a még egyszerűbben elkészíthető vastag falemezekből, OSB-lapokból összecsavarozgatott ház? Esetleg egy otthon összerakható lapraszerelt kutyaház? Nos, a tények alapján kimondhatjuk: egyáltalán nem.

Az, hogy egy kutyaház egyszerű felépítésű, még nem jelenti azt, hogy az elkészítését félvállról vehetjük. Furcsa módon elég széles választékot építettünk hőszigetelt kutyaházakból, mire évekkel ezek után kidolgoztunk egy szigeteletlen változatot. Jó okunk volt a várakozásra, hiszen egészen más módon kell felépítenünk egy ilyen konstrukciót, mint egy hőszigetelt kutyaházat. A tartósságból, szilárdságból viszont nem engedhettünk.

Ezen kutyaházak legfontosabb eleme a tőlünk megszokott masszív váz, mely a padlózathoz rögzíti és stabilan összetartja a kutyaház falait. A kutyaház lábakon áll, így védve a szerkezetet a felázástól és egyben a padlóval együtt elemeli a kutyát is a talajtól. A falak a látszattal ellentétben nem egyszerű deszkából, hanem jó minőségű és vastag hajópadlóból készülnek. Ennek köszönhetően a falak elemei nem mozdulhatnak el egymástól és a kutyaház sosem lesz huzatos. A falemezeknél pedig sokszorosan nagyobb élettartamúak és a kaparásnak is jól ellenállnak, amellett, hogy összehasonlíthatatlanul szebben mutatnak.

Ezek, bár alapvető szükségleteket kielégítő, olcsó kutyaházak természetesen teljesen összeépítve, az általad kért megjelenéssel és használatra készen érkeznek hozzád. Ennek köszönhetően semmi dolgod azon felül, hogy a helyére állítod. Egy hasonló árú -vagy esetleg drágább- lapraszerelt kutyaház esetében órákat, esetleg több napot tölthetsz az összeszereléssel és az esetleg felfedezett gyenge pontok megerősítésével, majd a festéssel-lakkozással, a visszatérő javítgatásokról nem is beszélve. Mi még ezekre az egyszerű, olcsó kutyaházakra is egy éves jótállást is vállalunk, ami egyáltalán nem magától értetődő mindenhol. Ez szavatolja Neked, hogy a gyártás és az anyagok biztonsággal helytállnak hosszú ideig. Az alapvető kutyaházaink fő jellemzői tehát: tartósság, ízléses külső, alacsony ár és garancia. Győződj meg róla magad is!

Kattints ide kínálatunkhoz!