Betöltés...

Gyors, olcsó, masszív, könnyen szállítható ezek Rapid lapraszerelt kutyaházaink.

 • Kategória: Érdemes tudnod
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
 • Megosztás

lapraszerelt ragasvédett szigetelt kutyahazPartnereink hosszú ideje bombáznak a visszatérő kérdéssel: nagyon szépek az egyedi hőszigetelt házaitok, de lapraszerelt változat nincs? Nem volt, egészen mostanáig. Miért? Mert láttuk versenytársaink vesszőfutását ezzel a termékkörrel. Bárhol bármelyik terméket néztük, a végső következtetés mindig az volt, hogy a lapraszerelt kutyaház vagy olcsó és kétes megbízhatóságú, vagy annyira drága, hogy jobban megéri az egyedi, fixen összeépített kutyaház. Azonban vannak olyan helyzetek, ahová egyszerűen nem lehet más megoldást választani, mint a lapraszerelt kutyaház. A minőség-ár ellentmondás makacsul feloldhatatlannak tűnt egészen mostanáig.

Sok éves kutyaház-készítési tapasztalattal a hátunk mögött is rengeteg kétellyel láttunk neki a lapraszerelt kutyaház megépítésének. Már a kezdetekkor volt olyan megrendelőnk, aki egy ismert állatfelszerelési áruházlánc webshopjából rendelt egy lapraszerelt kutyaházat. Gyönyörű, ízléses, stílusos megjelenésű példány volt  és nem is éppen olcsó. Ráadásul a hozzá adott utólag betehető, béléssel bélelt kutyaház még szigeteltnek is volt mondható, bár ebben igen szerény teljesítményt nyújtott. Akkoriban tégla borítású kutyaházaink alig kerültek többe annál a modellnél (időközben annak a terméknek drasztikusan csökkent az ára). Tartóssága azonban mindössze két hónapra korlátozódott és javíthatatlanul széthullott. Összehasonlításképp ez az eset hat éve történt, az akkor átadott tégla kutyaházaink azonban ma is kitartanak.

Természetesen ezen túl is nyitott szemmel járunk és figyeljük, versenytársaink mivel kívánnak kitűnni a piacon. Lapraszerelt kutyaházak közöttl azonban éveken át keresgélve sem találkoztunk a kiindulási problémát megnyugtatóan feloldó termékkel. Már le is mondtunk erről a termékkörről, hiszen az olcsó (tényleg olcsó, 2018-as árakon néhány ilyen konténer-tételben vett házikó 20 000 Ft-ért már igen szép árréssel volna értékesíthető) távol-keleti tömegtermékeket nem akartuk a "nevünkre venni", mert évek alatt felépített megbízhatóságunkat a rövid távú haszonért nem áldozhatjuk fel.  A saját gyártású lapraszerelt kutyaház elképzeléseink pedig rendre elbuktak vagy a megbízható és egyszerű felhasználói összeépíthetőség, vagy a kellően alacsony árat biztosító egyszerű gyárthatóság, esetleg az egyszerű és megbízható utólagos szigetelhetőség próbáin. Így tehát nem engedtük egyiket sem forgalomba. De akik ismernek minket, azok tudják, hogy nem tudunk nyugodni, míg egy utunkba került szélesebb kört érintő problémára nem találunk megoldást. Ennek most eljött az ideje a lapraszerelt kutyaházak esetében.

A nagyszerűen egyszerű kutyaház

Megalkotásuk során a fő szempontok a könnyű kezelhetőség, a versenytársak jó részénél nagyobb tartósság, az egyszerű összeépíthetőség voltak. Ezeket a kutyaházakat három méretben, előre gyártva készítjük, így azonnal elérhetőek. Ez alól talán csak a nagyon nagy forgalmú időszakokban lehet kivétel egy-egy rövid, átmeneti készlethiány. A megrendelés beérkezési idejétől függően akár a következő munkanapon átveheted a kiválasztott házat otthonodban. Így tehét tőlünk igazán gyorsan tudsz kedvencednek egy ilyen egyszerű kutyaházat szerezni. Azonban a gyorsaság nem a gyártás elkapkodásának, hanem az előre elvégzett precíz, alapos munkának köszönhető.

Rapid lapraszerelt kutyaházaink fő ismérve, hogy a tőlünk megszokott többszörös kötésekkel épülnek. Ennek köszönhetően az elemeik jelentősen erősebbek, mint a piacon elérhető termékek jó részére jellemző egyszerű szögelt, csavarozott összeállítások. A kutyaházak elemeit vizes alapú ipari minőségű lazúrral kezeljük, ezzel óvjuk a környezet káros hatásaitól a fát. A házakat a mellékelt fényképes útutató alapján rendkívül egyszerűen, egyetlen csavarhúzó segítségével  össze tudod építeni minden különösebb erőfeszítés nélkül. Itt azonban fordulatot vesznek a dolgok. A Rapid lapraszerelt kutyaházak ugyanis ezután egyben is maradnak :).

Ebben segítenek a felár nélkül választható rágást gátló fém elemek is. Ha kutyád kölyök, aki jó gyerekként mindent megkóstol amit csak talál, esetleg jelenlegi házának éleit már kellően megrágta, ezek az élvédők segíthetnek leszoktatni erről a kellemetlen szokásáról. Az élvédőket a prémium kutyaházainknál alkalmazott ragasztó tartja a helyén, így azokat roncsolás nélkül nem is lehet eltávolítani a kutyaházról. A Rapid lapraszerelt kutyaházat utólagos szigetelési csomagunkkal egyszerűen hőszigetelt kutyaházzá alakíthatod, s ez olyan minőségben oldható meg, mintha eleve szigetelt kutyaházként vásároltad volna azokat.

Ezeknek a kutyaházaknak is leemelhető a teteje, s ehhez sincs szükség semmilyen szerszámra. Ezáltal a ház belseje egyszerűen és kényelmesen tisztítható, fertőtleníthető. Ráadásul a néhány helyen alkalmazott nyitható megoldásnál mindenképpen szerencsésebbnek tartjuk. A nyithatóság ugyanis különböző vasalatokat kíván meg, amik véleményünk szerint érdemi kényelmi többletet nem adnak a ház kezeléséhez. Ellenben azok beépítésével bekerül egy hibalehetőség a kutyaházba, s adtt esetben akár egy szükségtelen sérülésveszélyt okozó veszélyforrás is.

Egyszerű, mégis megbízható megoldásainak köszönhetően pedig a gyártás költségét is sikerült kellően csökkenteni. Így tehát született egy könnyen szállítható, egyszerűen összeépíthető, hőszigetelhető, rágásvédelemmel ellátott, jó minőségű anyagokkal összeszerelt, Magyarországon készülő és mégis olcsó kutyaház.

Amiben sikerült a lapraszerelt kutyaházak jellemző kínálatát megelőzni az további két, számodra fontos dolog. Az egyik, hogy ezekre a házakra is bíztosítunk jótállást. Így biztosítunk arról, hogy munkánkért még ebben az alacsony árfekvésű kategóriában is felelősséget vállalunk. A jótállási időn túl pedig a piacon jelenleg egyedül javítási hátteret biztosítunk. Ha a kutyaház valamelyik eleme az idők során elhasználódik, tönkremegy, megsérül, de a többi része használható, miért kellene kidobnod az egész kutyaházat? Küldünk hozzá csereelemet és egy pár perces javítással pénzt és időt takaríthatsz meg.

A Rapid lapraszerelt kutyaházak fő előnyei tehát:

 • raktárról azonnal elérhetőek, házhozszállítva
 • versenytársaik jó részénél erősebbek
 • rágásvédettek (a fém élvédős változatok)
 • méretük kutyádhoz igazítható (három méretben kaphatóak)
 • könnyen tisztíthatók
 • egyszerűen összeszerelhetőek
 • utólag hőszigetelhetőek
 • jótállást kapsz hozzájuk
 • a javításhoz a háttér biztosított

és mindezt valóban versenyképes áron adjuk. Győződj meg róla magad is, kattints ide és nézd meg webáruházunkban a Rapid lapraszerelt kutyaházat!