Betöltés...

Mielőtt kutyaházat választanál...

Minden, ami kutyaházakkal, kutyafekhellyel kapcsolatban hasznodra lehet. Bár a cikkek nem titkolt célja, hogy kiemelje, miért érdemes a mi termékeink közül választanod, a leírtak akkor is segítségedre lesznek, ha mások kínálatában válogatsz. Nézz bele!

Gyors, olcsó, masszív, könnyen szállítható ezek Rapid lapraszerelt kutyaházaink.

lapraszerelt ragasvédett szigetelt kutyahazPartnereink hosszú ideje bombáznak a visszatérő kérdéssel: nagyon szépek az egyedi hőszigetelt házaitok, de lapraszerelt változat nincs? Nem volt, egészen mostanáig. Miért? Mert láttuk versenytársaink vesszőfutását ezzel a termékkörrel. Bárhol bármelyik terméket néztük, a végső következtetés mindig az volt, hogy a lapraszerelt kutyaház vagy olcsó és kétes megbízhatóságú, vagy annyira drága, hogy jobban megéri az egyedi, fixen összeépített kutyaház. Azonban vannak olyan helyzetek, ahová egyszerűen nem lehet más megoldást választani, mint a lapraszerelt kutyaház. A minőség-ár ellentmondás makacsul feloldhatatlannak tűnt egészen mostanáig.

Bővebben...

Alapvető kutyaházak - ha nem fontos a hőszigetelés, de a tartósság igen

rágásbiztos fa kutyaházak
Alapvető kutyaházaink

Ha egy kutyafajta nem igényel hőszigetelt kutyaházat, esetleg az egyszerűt is alig használja, máris elég volna egy pár deszkából összeszögelt kutyaól? Vagy a még egyszerűbben elkészíthető vastag falemezekből, OSB-lapokból összecsavarozgatott ház? Esetleg egy otthon összerakható lapraszerelt kutyaház? Nos, a tények alapján kimondhatjuk: egyáltalán nem.

Bővebben...

Hőszigetelt kutyaház fából, újragondolva

Hőszigetelt fa kutyaház
Hőszigetelt, fa kutyaház

Ha azt hallod, kutyaház, minden bizonnyal Neked is egy fából készült építmény jut eszedbe. Nem véletlenül. Aki pedig valaha vásárolt már fa kutyaházat és kutyája egy picikét is élénknek bizonyult, ezen túl a problémákra, a véget nem érő javítgatásokra asszociál, jó esetben. De ennek nem kell így lennie, ha jól épített fa kutyaházat veszel. Mint amilyenek saját hőszigetelt fa kutyaházaink is.

Bővebben...

Kutyaház kutyaélethosszig, ezek tégla kutyaházaink.

hőszigetelt kutyaházSzeretnél olyan kutyaházat találni, ami kutyád és a Te ízlésedet is kielégíti? Amivel nincs folyton dolgod? Esetleg már csalódtál kutyaházban, ami gyengébbnek bizonyult a kelleténél? Ezek valóban a leggyakoribb problémák, melyek megoldása elsődleges szempont volt az általunk készített kutyaházak megalkotásánál. Itt röviden bemutatjuk, miért fontos kérdések ezek.

Bővebben...

Kutyafekhely a gazdi helyett a kutyának tervezve

hőszigetelt kutyafekhelyMegint valami aminek csak a marketingje szerint van értelme...vagy mégsem? Mitől olyan különleges egy kutyafekhely? Egyáltalán minek ilyet külön csinálni? Leteszek valami régi ruhadarabot, plédet és íme a kutyafekhely.

Ha kutyaházainkat megnézted, biztosan Te is tudod, nálunk semmi sincsen véletlenül. Ha a kutyafekhely kapcsán külön cikket közlünk az sem lesz ok nélkül. Itt azt olvashatod, mire figyelj a kutyafekhely kiválasztásánál és miért érdemes a kutyának szánt fekhelyet is nálunk keresned!

Bővebben...

Milyen esetben érdemes fűthető kutyaház mellett döntened?

Aki kutyaház után kutat, szédítően széles választékkal szembesül. Ezek a legolcsóbb, és valljuk meg jellemzően igen szerény minőségi és kényelmi elvárásoknak megfelelni képes kutyaól és az akár teljesen földtől elrugaszkodott dolgokkal felszerelt „luxus” kutyaház közt igen sok lehetőséget kínálnak. A kiegészítők közt egyre több helyen jelenik meg a fűtés, ami kétségkívül szokatlannak hat egy kutyaház esetében. Ezúttal annak eldöntésében igyekszünk segíteni Neked, hogy van-e és mikor létjogosultsága a fűtésnek a kutyaházban.

Bővebben...

Hogyan lesz egyéni a kutyaház nálunk?

Te is az ínyencek közé tartozol? Jó ízléssel, kreativitással vagy megáldva? Minden lényegesebb dologban megvan a saját elképzelésed? Nálunk a kutyaház vásárlásában sem kell ebben engedned. Saját fejlesztésű konstrukciónk a jó minőségen és tartósságon túl egy újabb fontos képességgel bír. Ez pedig az egyéni elképzeléseidhez való magas fokú alakíthatóság. Itt megmutatjuk, hogyan lesz a kiválasztott alapmodellből kívánság kutyaház.

Bővebben...

Mit tükröznek a kutyaház árak?

Mi került ezen a fotelon 7200-ft-ba? Az idősebbek bizonyára emlékeznek még erre a klasszikussá vált kabaréjelenetre. Mi kerül ezen a kutyaházon ennyibe? Ez a kérdés pedig teljesen egyértelműen adódik egy igényesebb, szépen kidolgozott kutyaház árát nézve. Megvizsgáljuk, miért kerülnek annyiba a különböző kutyaházak, amennyit kérnek érte.

Bővebben...

Miért jó a hőszigetelt kutyaház?

nem hőszigetelt kutyaház illesztéseEgyik érdeklődőnk kicsit hitetlenkedve megkérdezte, mitől lesz jobb a hagyományosnál a hőszigetelt kutyaház. Egyáltalán mi értelme a hőszigetelésnek, hiszen a kutyaház állandóan "nyitva van", nincs ajtaja. A kérdés elsőre logikusnak látszik. Vajon tényleg logikus? A helyzet a valóságban korántsem ennyire egyszerű. Ezúttal a szimpla és a hőszigetelt házak összehasonlításáról lesz szó

Bővebben...

Segítség a megfelelő kutyaház méretek kiválasztásához

kutyaház méret kiválasztásAhány ház, annyi szokás. Szinte ugyanez a helyzet a kutyaházak méretezése esetében is. Van azonban egy lényeges szempont, amely az általunk piacra vezetett és alkalmazott méretsor mellett szól: a kutyákhoz van igazítva. A megfelelő kutyaház méretek megválasztásához pedig segítséget is adunk itt.

Bővebben...

Minek áll ellen az ellenálló kutyaház?

Ellenálló kutyaház Tehetsége, ötletei szerint minden kutyaház gyártó más-más tulajdonságokat emel ki kutyaházai kapcsán. Ritka kivételektől eltekintve ezek mind-mind hasznos tulajdonságok és nyilván megtalálod a mi termékeink jellemzői közt is egyiket-másikat. A piac kínálatát elnézve viszont alighanem mi vagyunk az első kutyaház gyártó, amelyik ezeket és még sok másik hasznos tulajdonságot átfogóan összegyűjtötte és termékeit ezek megvalósítására fókuszálva fejleszti. Most Veled is megosztjuk e paramétereket, mert ez a lista akkor is hasznodra lehet, ha nem nálunk vásárolsz kutyaházat.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára