Ha kutyádnak fűtött kutyaház szükséges, ezeket a modellekhez kis fogyasztású, infrapaneles kutyaház fűtést is rendelhetsz. A fűtést biztosító infra fűtőelem a megkérdezett állatorvosok szerint a leginkább kutyabarát megoldás. Teljesítményük a kutyához és a használati körülményekhez illeszkedik. Így ha kedvenced olyan kis testű, vagy olyan alkatú, hogy a téli hidegektől fűtött kutyaházzal kell védeni, az alábbi modellek közt találsz olyat, amely megnyugtatóan és valóban hasznosan nyújtja ezt a védelmet. A kutyaház fűtése pedig nálunk, biztonságos,  alacsony feszültségről üzemel, így az áramütés miatt sem kell aggódnod. Ha bizonytalan vagy abban, a Te kutyád számára szükséges-e a fűtőpanel beszerelése, kattints ide és segítséget nyújtunk a döntésben! További részleteket a kínálat alatt olvashatsz.

Találatok: 1 - 14 / 14

Fűthető kutyaház

Mecsek hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval

A legnépszerűbb kutyaház-modellünk fa változata. Ügyfeleink ...

Fogyasztói ár: 60.472 Ft
Ár / kg

Cserhát hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval

Majdnem lapos tetejű kutyaház, amin szívesen napoznak a ...

Fogyasztói ár: 62.051 Ft
Ár / kg

Vértes hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval

A legismertebb formájú kutyaház saját, különleges ...

Fogyasztói ár: 63.954 Ft
Ár / kg

Mecsek hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

A legnépszerűbb tégla kutyaházunk. Messze a legnagyobb ...

Fogyasztói ár: 78.221 Ft
Ár / kg

Vértes hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

A legismertebb forma, tégla kutyaház szerkezetre alkalmazva.

Fogyasztói ár: 78.931 Ft
Ár / kg

Cserhát hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Kis lejtésű, szinte lapos tetejű kutyaház, ha kutyád nem ...

Fogyasztói ár: 79.180 Ft
Ár / kg

Lővér hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Ügyfelünk egyedi kérésére gyártottuk először ezt a ...

Fogyasztói ár: 79.180 Ft
Ár / kg

Bakony hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

A klasszikus kutyaház forma oldalra tolt bejárattal és ...

Fogyasztói ár: 80.303 Ft
Ár / kg

Pilis hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Ha a hagyományos kutyaház formát kedveled, de feldobnád ...

Fogyasztói ár: 83.931 Ft
Ár / kg

Bükk hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Igazi figyelmesség kedvenceddel szemben ez a modell. Terasz ...

Fogyasztói ár: 86.177 Ft
Ár / kg

Cserhát szigetelt fa iker kutyaház fűthető opcióval

Közkedvelt, majdnem lapos tetejű házunk iker változata. Ha ...

Fogyasztói ár: 91.936 Ft
Ár / kg

Börzsöny hőszigetelt fa iker kutyaház fűthető opcióval

Nyújtott, lapost tetejű kutyaház. Bejáratát árnyékolja és a ...

Fogyasztói ár: 105.700 Ft
Ár / kg

Mecsek hőszigetelt tégla,iker kutyaház fűthető opcióval

Egy másik ikerház két kutyás gazdiknak. Ideális egymáshoz ...

Fogyasztói ár: 117.332 Ft
Ár / kg

Cserhát hőszigetelt tégla iker kutyaház fűthető opcióval

Két kedvencről kell gondoskodnod? Akkor itt a megoldás: ...

Fogyasztói ár: 118.770 Ft
Ár / kg

A kutyafajták jelentős része képes arra, hogy a legnagyobb hidegben is melegen tartsa magát. Egy részük, mint a zord viszonyok közül származó kaukázusi juhász, vagy a magyar komondor, kuvasz fajták például szinte nem is használják házaikat. Számukra egy huzatmentes fa kutyaház megfelelő, egy hőszigetelt kutyaház maga a luxus. Az olyan kistesű ebek, mint a csivava például azonban ennél sokkal érzékenyebbek. Számukra a hőszigetelt kutyaház jó alap, de ennek a védelme már kevés lehet nekik, javasolt a kutyaház fűtése is. Ugyanez igaz a csivavánál nagyobb testű, de hidegre érzékeny fajtáknál, mint amilyen egy angol- vagy francia bulldog is. Persze minden felelős gazdi számára fontos szempont egy kutyaház kiválasztásakor, hogy az a lehető legjobban óvja kedvencét. Sokan éppen ezért automatikusan fűthető kutyaház vásárlásán gondolkodnak. Első pillantásra a gondolat logikus, főleg azoknál a kutyáknál, akik eddig lakásban, a gazdi közelében éltek. Az ő esetükben sokszor felmerülő kérdés ez, hiszen a szobahőmérséklethez szokott kutya számára a gazdi fűtött kutyaházat szeretne, hogy az eb eztán is a megszokott kényelemben éljen. Ebben a körben két fontos dolgot muszáj kiemelnünk.

Az egyik, hogy más az, amikor a kutya a szobahőmérsékletű lakásból a gazdival jár ki a téli hidegbe és más az, amikor a kutyaházat fűtjük erre a hőmérsékletre. A lakásból napi egy-két alkalommal a gazdival tett séták után az ajtó ismét becsukódik, így a kutya nincs kitéve gyakori hőmérsékletváltozásnak, amely még az embernek sem szerencsés. Gondolj csak bele, hány esetben súlyos megfázás, tüdőgyulladás a vége, amikor nyáron a kinti kánikula és a közel húsz fokkal hidegebb klimatizált beltér között ki-be járkál valaki! Ez a hőkülönbség pedig sokkal nagyobb is lehet télen a fűtött szoba és a kinti fagy közt. Ha ebben kedvenced kedve- és ösztönei szerint járkál, szinte garantált a súlyos betegség.

A másik fontos szempont a kutyaház fűtésének kialakítása. Aki élt már padlófűtéses lakásban, szinte biztosan szereti. Jó érzés a meleg padlón járni. Ugyanez azonban a kutya számára komoly problémák forrása is lehet. De a legelső kézenfekvő gond a kutya testhőmérséklet-szabályozása. Ha neked meleged van egy ilyen épületben, leveszel egy réteg ruhát és megoldottad a problémát. Ugyanezt a kutya nem teheti meg. Sőt, mivel az egész padló meleg, el sem tud húzódni a hőforrástól. Ha másképp nem tudja hűteni magát, kedvenced a "jó meleg fűtött kutyaházból" kénytelen lesz a hidegbe kimenni. Ezért a mi házainkban minden esetben a falba építjük a fűtőelemet, melytől még a kutyaházon belül maradva tud elhúzódni a blöki.. Az eszköz pedig minden esetben infra fűtés kutyaházban, lévén ez a leginkább természetközeli a szóbajöhető megoldások közül. Ráadásul nem keringethet port, szennyeződést a levegőben mint a konvektív-, vagy ventillátoros megoldások és a felületi hőmérséklete annyira aacsony, hogy kézzel is megérintheted, így az égési sérülések is teljességgel elképzelhetetlenek

Sok gyártó a kutyaházba hálózati feszültségről üzemelő fűtőeszközt épít. Ezt természetesen szakszerű tervezés és gyártás mellett minden további nélkül el lehet készíteni biztonságosan. Mi azonban mégis a törpefeszültségről üzemelő változatot választottuk. Ez egyszerűbb kezelhetősége mellett vitathatalanul biztonságosabb megoldás. Ha belegondolunk, egy autó akkkumulátorát gyakorlatilag bárki bátran kezeli, használja. Akik a hálózati feszültségről üzemelő eszközöket ugyanolyan nyugodtan kezelik, már sokkal kevesebben vannak. Rájuk is gondoltunk, amikor az alacsony feszültségű eszközöket választottuk. A működtetéshez szükséges biztonságos, esőálló kültéri tápegységet pedig természetesen adjuk a kutyaházhoz, a rendszert használatra kész állapotra összeállítva adjuk át a kutyaházzal együtt.

A legfontosabb azonban, hogy a kutyaház fűtését átgondoltan használd. Figyeld a kutya viselkedését! Észre fogod venni, mi az a külső hőmérséklet, amelynél a kutya igényli a fűtést. Ez felett, ha igazán jót akarsz neki, ne használd! Ha pedig kérdésed van, keress minket bátran! Számíthatsz a segítségünkre.