Cserhát hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval puli számára

Majdnem lapos tetejű kutyaház, amin szívesen napoznak a kutyák. Ez a pulik számára javasolt kialakítás.
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, fa kutyaház, rágásvédett kutyaház, kutya házCserhát hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval
Szállítás: ingyenes 0 Ft
Fogyasztói ár:64.309 Ft
Ár / kg
Örökbefogadók kedvezménye
Ha örökbefogadott kutyának vásárolsz házat, válaszd az igen-t és 10% kedvezményt kapsz!
Fal színe
Zsindelyezés
Zsindely színe
Hőzáró függöny
Fagyálló, átlátszó PVC függöny a bejáraton.
Előterasz
Nyújtott tető
Fűtés
Leírás
Hőszigetelt modell szép, természetes faborítással. A alacsony dőlésű teteje elegendő lejtéssel bír ahhoz,hogy a csapadékot levezesse a kutyaházról, de elég lapos ahhoz, hogy a kutya kedve szerint kényelmesen napozzon rajta. Az élek védelmére változatlan áron választhatsz fém megerősítést a fa lezárás helyett, ami megóvja a kutyaház éleit a megrágástól. Nyújtott tetős változatban a bejárat védett a nyári tűző naptól és a csapadéktól. A hőfüggöny segít jobban elválasztani a külső- és belső hőmérsékletet. A fűtést csak rendkívül indokolt esetben, beteg-, vagy nagyon idős kutya számára érdemes megfontolnod.

Kérjük válaszd ki az anyagok színeit és válassz az extrák közül is amit szükségesnek tartasz kedvencednek. Ezt követően a rendszer kiszámítja és az Ár szekciónál legfelül kijelzi Neked a kiválasztott méretű ház eladási árát.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Honlapunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmény javítása és honlapunk forgalmi statisztikáinak elemzése céljából. Kérjük fogadd el a sütik használatát!