Hőszigetelt kutyaházak

A kutyafajták legnagyobb része igényli, hogy hőszigetelt kutyaház óvja az időjárás viszontagságaitól. E modellek mindegyike minden felületén hőszigetelt, levehető tetejű így könnyen tisztítható, huzatmentes. Kínálatunkban megtalálod a hőszigetelt fa kutyaházaktól a különleges kényelmet és alacsony gondozási igényt adó tégla borítású változatokat is. Megjelenésüket széles határok között szabhatod saját ízlésedhez. Minden itt bemutatott kutyaház mellé egy év (a tégla változatokhoz két év) jótállás és díjtalan házhozszállítás jár. Ezekprémium egyedi kutyaházak, melyek elkészítése időbe telik, de ennek ideje alatt sem kell kedvencednek ház nélkül élnie. Kérésedre ideiglenes kutyaházat a megrendelésed rögzítése után azonnal biztosítunk teljesen díjtalanul. További részetek a kínálat alatt...

Találatok: 1 - 15 / 15

Szigetelt kutyaházak

Noé hőszigetelt fa kutyaház

Menhelyek, örökbefogadók igényeihez tervezett és ...

Fogyasztói ár: 57.625 Ft
Ár / kg

Mecsek hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval

A legnépszerűbb kutyaház-modellünk fa változata. Ügyfeleink ...

Fogyasztói ár: 60.472 Ft
Ár / kg

Cserhát hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval

Majdnem lapos tetejű kutyaház, amin szívesen napoznak a ...

Fogyasztói ár: 62.051 Ft
Ár / kg

Vértes hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval

A legismertebb formájú kutyaház saját, különleges ...

Fogyasztói ár: 63.954 Ft
Ár / kg

Mecsek hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

A legnépszerűbb tégla kutyaházunk. Messze a legnagyobb ...

Fogyasztói ár: 78.221 Ft
Ár / kg

Vértes hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

A legismertebb forma, tégla kutyaház szerkezetre alkalmazva.

Fogyasztói ár: 78.931 Ft
Ár / kg

Cserhát hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Kis lejtésű, szinte lapos tetejű kutyaház, ha kutyád nem ...

Fogyasztói ár: 79.180 Ft
Ár / kg

Lővér hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Ügyfelünk egyedi kérésére gyártottuk először ezt a ...

Fogyasztói ár: 79.180 Ft
Ár / kg

Bakony hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

A klasszikus kutyaház forma oldalra tolt bejárattal és ...

Fogyasztói ár: 80.303 Ft
Ár / kg

Pilis hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Ha a hagyományos kutyaház formát kedveled, de feldobnád ...

Fogyasztói ár: 83.931 Ft
Ár / kg

Bükk hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval

Igazi figyelmesség kedvenceddel szemben ez a modell. Terasz ...

Fogyasztói ár: 86.177 Ft
Ár / kg

Cserhát szigetelt fa iker kutyaház fűthető opcióval

Közkedvelt, majdnem lapos tetejű házunk iker változata. Ha ...

Fogyasztói ár: 91.936 Ft
Ár / kg

Börzsöny hőszigetelt fa iker kutyaház fűthető opcióval

Nyújtott, lapost tetejű kutyaház. Bejáratát árnyékolja és a ...

Fogyasztói ár: 105.700 Ft
Ár / kg

Mecsek hőszigetelt tégla,iker kutyaház fűthető opcióval

Egy másik ikerház két kutyás gazdiknak. Ideális egymáshoz ...

Fogyasztói ár: 117.332 Ft
Ár / kg

Cserhát hőszigetelt tégla iker kutyaház fűthető opcióval

Két kedvencről kell gondoskodnod? Akkor itt a megoldás: ...

Fogyasztói ár: 118.770 Ft
Ár / kg

 

 

Akár fa, akár tégla borítást kapnak, ezek a hőszigetelt házak egy dologban azonosak. Minden felületük, tehát a padló- és a tető is hőszigetelt. A teteje mindegyik modellnek leemelhető, ami biztonságosabb záródást tesz lehetővé mint egy egyszerűen nyitható tetejű kutyaház teteje. Ráadásul hiba- vagy sérülés lehetőségét hordozó vasalatokra sincsen szükség a tető nyithatóságához. A hőszigetelt kutyaházak nagy előnye továbbá, hogy nem csupán a hideg időben nyújtanak segítséget kedvencednek, de -főleg a tégla borítású változatok- a nyári hőség tompításában is segítenek. A szigetelt kutyaházak belesejében saját fekvőbetétünket találod. Ez az egyszerűen kivehető, nagy szakítószilárdságú műszálas szövettel behúzott betét abban segít, hogy a kutyaház padlóját egyszerűen és gyorsan tisztíthasd és a kutyaház padlóját megvédi a kopástól. Elhasználódása esetén mérethelyes cseredarabot kérhetsz tőlünk. A fekvőbetét huzata nem allergizál, szárazon és nedvesen egyaránt tisztítható és a külső élősködők ellen a kutyán alkalmazott szerekkel bármikor kezelhető.

A kutyaház hőháztartását tovább javítja az opcionális kiegészítőként rendelhető hőfüggöny, amely a belső és a külső hőmérséklet elválasztását segíti. Ez a termofüggöny átlátszó és -versenytársai jelentős részével szemben- tökéletesen fagyálló. Így a fényt beereszti a kutyaházba és a téli hidegek alkalmával is puha és rugalmas marad, így nem törik el és nem riasztja vissza kutyádat a kutyaház bejáratánál. A kutyaajtóknál pedig lényegesen kedvezőbb áron segíti a hőszigetelt kutyaház komfortjának javítását.

A hőszigetelt kutyaházak kényelmét tovább növeli a bejárat fölé kinyúló tető. A nyújtott tetős változatok bejáratára a tető kinyúlása árnyékot vet nyáron, így segít hűvösebben tartani a ház belsejét. Csapadékos időben pedig a hótól és a csapó esőtől védi a ház bejáratát. A terasz a nyújtott tetővel, vagy anélkül a ház esztétikai értékét javítja és megfelelő helyet biztosít kedvenced táljainak elhelyezésére.

Érzékenyebb fajták számára pedig a téli hidegek elleni védelmet infrapaneles fűtésünkkel támogathatod. Az infrafűtés legfontosabb jellemzője, hogy kutyád számára a leginkább egészséges, hiszen nem okoz a ház belsejében levegőáramlást mint más fűtőtestek, így nem kavarja fel a port. Emellett az infrapanel közvetlenül a kutyád testét melegíti, beépítése pedig a utyaház falazatában a lehető legegészségesebb a kutya számára.E fűtés 12V feszültségről üzemel, így kizárja az áramütés veszélyét. A szükséges esőálló kültéri tápegységet is biztosítjuk a fűtési opció árában. A felvett teljesítménye pedig nem számottevő, egy németjuhász méretű ház fűtőtestje sem fogyaszt többet naponta egy közepes villanykörténél, egészen pontosan1,6kWh-nál.

Minden itt található kutyaház garanciával kerül hozzád. Mi annyira bízunk kutyaházainkban, hogy a számodra legnagyobb biztonságot adó, számunkra a legtöbb kötelezettséget jelentő jótállást vállaljuk. A hőszigetelt fa kutyaházakra egy- a tégla kutyaházakra két év jótállást biztosítunk. Ezeket a prémium kutyaházakat a megfelelő minőség és tartósság érdekében időbe telik elkészíteni. Azonban ez időre kérésedre díjtalanul biztosítunk átmeneti kutyaházat kedvenced számára. Ezzel kapcsolatos kívánságodat kérjük, megrendelésedkor jelezd! A megrendelés feldolgozása során egyeztetjük veled az átmeneti kutyaházzal kapcsolatos részleteket.