Mecsek hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval boxer számára

A legnépszerűbb kutyaház-modellünk fa változata boxerek számára optimális kialakításban. Elegáns és kényelmes kutyaház kedvencednek.
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, fa kutyaház, rágásvédett kutyaház, szigetelt kutyaház, kutya házMecsek hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval
Szállítás: ingyenes 0 Ft
Fogyasztói ár:72.983 Ft
Ár / kg
Örökbefogadók kedvezménye
Ha örökbefogadott kutyának vásárolsz házat, válaszd az igen-t és 10% kedvezményt kapsz!
Méretválasztó
A leírás táblázatában segítséget találsz ennek kiválasztásához.
Fal színe
Zsindelyezés
Zsindely színe
Hőzáró függöny
Fagyálló, átlátszó PVC függöny a bejáraton.
Előterasz
Nyújtott tető
Fűtés
Leírás
 Hosszanti oldalán a középvonaltól eltolt tetővonalú és -bejáratú kutyaház fa borítással. Mind az alap változat, mind a terasszal, nyújtott tetővel épített Mecsek kutyaház elegáns, nem hétköznapi megjelenésű darab. Ez a boxerek számára jellemzően ideális 4. méretben készül. A hőszigetelés maximális kihasználása érdekében érdemes hőfüggönyt választanod hozzá, amely a legtöbb esetben szükségtelenné teszi a fűtés alkalmazását. A fűtési opciót csak kifejezetten indokolt esetben ajánljuk a boxer számára. A nyújtott tető szabadon álló elhelyezésű kutyaházon sokat javít a komforton, mert a bejáratot mind a csapadéktól, mind a tűző nyári naptól védi. E kutyaházhoz egy éves jótállást és díjtalan kiszállítást adunk.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Honlapunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmény javítása és honlapunk forgalmi statisztikáinak elemzése céljából. Kérjük fogadd el a sütik használatát!