Betöltés...

Ők ajánlanak

Legyen akár kutyaház, akár kutyafekhely, nem árulunk zsákbamacskát. A termékekre nyújtott garancia a felelősségvállalásunk, amely több, mint amit bárhol máshol kaphatsz. Amit itt találsz, az pedig a véleményüket velünk megosztó ügyfeleink visszajelzéseinek gyűjteménye. Ők így látják, amit tőlünk vásároltak. A Te véleményed is szívesen fogadjuk itt, ha mellettünk döntöttél.

B. János, Almásfüzitő


 B. János kutyaháza

Mecsek fa kutyaház - 4. méret

"2019 nyár vége felé új taggal bővült családunk egy őzbarna stafi személyében. Ahogy közeledett a tél, megfelelő kutyaházat kerestem neki, és a kutyus rövid szőrzete miatt fűtéssel ellátott "otthon" tűnt jó megoldásnak. Sokat böngészve az interneten találtam rá a Kutyaházgyár oldalára, és elérhetőségére. Felvettem a kapcsolatot telefonon Szollár Tamás úrral, és már az első beszélgetés alkalmával korrekt tájékoztatást kaptam arról, hogy mekkora házat javasolt a kutyusom méretének megfelelően, milyen,- és hogyan működik a ház fűtése, milyen szigetelése van a háznak,-  csak, hogy a fontosabbakat említsem. És bár több gyártóval vettem fel a kapcsolatot ezt megelőzően, akkor már tudtam, hogy a Kutyaházgyártól fogom megrendelni a házat, és ez nagyon jó döntésnek bizonyult. A megrendelést követően a házat személyesen Szollár Tamás úr, átszelve az országot, szállította ki, és üzemelte be, valamint tájékozatást kaptam a fűtésről, és az azt szabályozó applikáció letöltéséről, és használatáról. Azóta eltelt pár hónap, és kutyusunk imádja a házát. Néha szeret annak tetején is ücsörögni, így jobban belátja az udvaron, és a körülötte zajló történéseket. A nagy hidegekben a fűtés pedig teljesen jól működött. Ugyan a szabályozó elektronika egy idő után megadta magát, de az gyorsan, rövid időn belül lecserélésre került, és azóta is megfelelően működik."

Benedek-Kele Zsuzsanna, Sormás

benedek kele zsuzsanna kutyahaza 

Mecsek fa kutyaház - 4. méret

"Nagyon szépen köszönjük a házikót. Vizslánk nagyon szereti! Esztétikailag is nagyon szép! S jól illeszkedik mindenhol, kutyusunk hamar befűti.Tökéletes minden szempontból. :) Jó választás volt. Csak ajánlani tudom a kutyaházgyárat!"

Füleki Dániel - Üröm

Füleki Dániel kutyaháza
Füleki Dániel kutyaháza

Bobbie Mecsek kutyaház - 5. méret

"Köszönjük szépen a körültekintő, önzetlen tanácsadást! Ritka a mai világban ez a gyártói hozzáállás. A választható kutyaházak választékával és az elkészült darab minőségével is mind mi, mind Füge maximálisan elégedettek vagyunk! :] A menhelyi kutyussal járó kedvezmény nemes gesztus... továbbítottuk a menhelynek!"

T. Bea - Ócsa

T. Bea kutyaháza
T. Bea kutyaháza

Noé kutyaházak - 4. méret

"Kiskutyánk első naptól kezdve szívesen használja a házikóját. Onnét is észrevesszük, hogy szívesen tölti benne az idejét, mert behordja a kedvenc játékait, a plédjét. Már most látjuk, hogy a rágás elleni fém bevonat elengedhetetlen, mivel a kölyök kutyánk szinte mindent imád megrágcsálni. Köszönjük a korrekt és gyors kiszállítást! Tökéletesen elégedettek vagyunk a kutyaházzal:-)"

Jakus N. Reni - Zöld Menedék Állatotthon, Vác

Jakus N. Reni kutyaházai a váci kutyamenhelyen
Jakus N. Reni kutyaházai a váci kutyamenhelyen

Noé kutyaházak - 5. méret

"Imádjuk mi is és a kutyák is. Precíz, korrekt, megbízható és a végtelenségig segítőkész kedves és profi csapat!"

Állatokat Védjük Együtt Alapítvány- egri menhely

Noé kutyaház az egri menhelyen
Noé kutyaház az egri menhelyen

Noé kutyaház - 3., 4. és 5. méretei

"Mondhatjuk azt, hogy évek óta teszteljük a Kutyaházgyár által kikísérletezett és gyártott kutyaházakat, amelyek először OSB lapból, majd OSB lap és hajópadló kombinációjából készültek.A menhelyünk az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány fenntartásában működik és jelenleg 186 kutyusnak ad otthont, akik között vannak kisebb testűek, nagyobb testűek és erősebb fogazattal megáldottak is, így a kutyaházak széles körű tesztelésnek vannak kitéve. Egyértelmű, hogy nálunk az erősebb, az energikusabb és a nagyobb testtömegű kutyáknak biztosított kutyaházak azok, amelyek komolyabb igénybevételnek vannak kitéve, bár vannak olyan apró kutyusok is, akik úgy hiszik, hogy a bontás nagy mesterei. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen minőségben, a visszajelzésekre és tapasztalatokra épülő fejlesztések alapján elkészült kutyaházakkal ajándékozhattuk és ajándékozhatjuk meg a védenceinket, akik akár több évig is használni tudják ezeket a dekoratív és igényes darabokat.

Köszönettel, az Egri Menhely csapata"

H.Szamos Vera - Veresegyház

H. Szamos Vera kutyaházaMecsek hőszigetelt tégla kutyaház, 4. méret

"Praktikus és szép. Látszik, hogy szívvel lélekkel építették. Azonnal belakták az ebek. Köszönjük!"

Szalai Erika - Zámoly

Szalai Erika kutyaházaMecsek hőszigetelt tégla kutyaház, 7. méret

"Köszönjük szépen a szuper kutyaházat! Bátran ajánlom mindenkinek hogy Önöknél vásároljon!"

K. Eszter - Hajdúböszörmény

Cserhát hőszigetelt tégla kutyaház, 4. méret

"Olyan kutyaházat kerestem ami tartós, szép és nem utolsó sorban kényelmes és megfelelően hőszigetelt a kutyusunk számára. Végül a Pannonia 'Cserhát' kutyaház mellett döntöttem, és nem bántam meg. Nagyon jól összeállított, igényesen kivitelezett kutyaházat kaptam, és ami számomra a legfontosabb, hogy a kutyusunk a kezdetektől fogva imádja. Bátran ajánlom mindenkinek."

Zsidei Csaba - Jászapáti

Zsidei Csaba kutyaházaiCserhát, hőszigetelt tégla kutyaházak, 3. és 4. méret

2013 őszén vásároltunk a kutyusainknak Pannonia-kutyaházakat, természetesen fűtéssel, illetve hőfüggönnyel ellátva. Előtte próbálkoztunk mindenféle szép, lakkozott kutyaházakkal, de egy sem vált be mert a kutyák szétrágták, stb. Egy télen túl vagyunk, a házak ugyanolyanok mint amikor leszállították őket. Nagyon meg vagyunk elégedve mi is és a kutyusok is, ugyanis csak a fejüket dugták ki télen, azt is nagyon nehezen. Bentről ugattak kifelé. Kényelmes nekik, jól érzik magukat benne. Nagyon igényes, szép, mutatós, dísze az udvarnak is. Minden felelős kutyatartónak ajánlom ezeket a házakat.

Simon-Nagy Edina - Budapest XI. kerület

Simon-Nagy Edina kutyaházaMecsek hőszigetelt tégla kutyaház, 6. méret

"Ár/érték-arányban a legjobbnak tartom. Korábban is ilyet vásároltam és az új kutyámnak is ezt választottam."

F. Viktória - Budapest, XIX. kerület

Pannonia kutyaház - Cserhát - 104C306714Cserhát hőszigetelt tégla kutyaház, 3. méret

"Tetszik a termék színösszeállítása és a természetes hatású anyagok. Élőben sokkal jobban mutat, mint a képeken."

Feliratkozás az RSS csatornára