Betöltés...

Őket ajánljuk

A jó kutyaház megtalálásán túl szintén fontos, hogy kedvenced egyéb téren is a lehető legjobbat kaphassa. Itt azokat a szolgáltatókat, gyártókat és kereskedőket gyűjtjük, akiket kutyaeledel, kutyafelszerelés, kutyaiskolák terén, vagy esetleg állatorvosként ajánlunk figyelmedbe. Olyan szakemberek, vállalkozások, akikhez mi magunk is nyugodt szívvel visszük kutyánkat, akiktől mi is vásárolunk.

Kutyafogorvosi vizsgálat

Kutyás gazdiként bizonyára tudod, hogy a modern kor betegségei kedvenced sem kímélik. Azt is tudod, Neked milyen szenvedést okoz egy fogászati probléma. Miért volna ez kevésbé szörnyű kedvencednek? Partnerünk a Duo-Vet állatorvosi rendelő jóvoltából most a fogászati természetű problémákat időben diagnosztizáltathatod és kezeltetheted. Az alábbi képre (a rendelő logója) kattintva töltsd le és nyomtasd ki azt! Ennek felmutatásával díjtalan fogorvosi vizsgálatot és tanácsadást kapsz a Duo-Vet állatorvosi rendelőben. Használd ki, kutyád hálás lesz érte!Duo-Vet állatorvosi rendelő

Vásárlóink pedig a kötelező oltás mellé ajándékba kapják a féreghajtót tőlük a termékeink mellé kapott kupon bemutatásával!

 

Bővebben...

Duo-Vet Állatorvosi Rendelő Budapest XVI.

Duo-Vet állatorvosi rendelő, Budapest XVI.

Duo-Vet Állatorvosi RendelőBudapesti gazdik figyelmébe ajánljuk őket. Kedves, dinamikus fiatal csapat, akik nagyfokú hozzáértéssel és szerettel kezelik kedvenced.

cím: Bp. XVI. kerület, Rovás utca.20

telefon: 30/486-2851, 20/993-4821

e-mail, web: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.duovet.hu

 

Bővebben...

Hangya Közösség

Ha nálunk keresgélsz, az egyben annak is bizonyítéka, hogy igazi kutyabarát vagy. Akárcsak mi és ők, a Hangya Közösségnél. Többéves kapcsolatban vagyunk velük és mi is segítjük a magunk módján munkájukat. Nagyon lelkes csapat, akik nap mint nap komoly küzdelmet folytatnak a mieinknél szerencsétlenebb sorsra kárhoztatott kutyákért. Olyan menhelyeket támogatnak, melyek némelyiét látva nekünk is összeszorult a torkunk. Ők az itt élő, kidobott, kitaszított kutyák életét igyekszenek megkönnyíteni, akik sokszor kutyaház nélkül, ládákba, kidobott hűtőkbe bújva próbálnak védekezni az időjárás viszontagságai ellen, míg egyszer talán újra gazdihoz kerülhetnek.

Ezeken a menhelyeken kívül szintén segítik a velük kapcsolatban álló ideiglenes befogadókat is kutyaeledellel, állatorvosi ellátással, állatfelszereléssel, kutyaházzal. Kérjük, ha módodban áll, kattints az oldalukra és támogasd őket akár egy jelképes összeggel is. Így nem csak kutyádnak tettél jót ezen az oldalon járva és vásárolva, hanem a Tiednél kevésbé szerencsésekért is tettél valami fontosat. Köszönjük a nevükben is!

Hangya Közösség honlapja

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára