Betöltés...
Szigetelt kutyaházak, szigetelt kutyaház,  téliesíthető kutyaház, szigetelt kutyaól, szigetelt kutyaház, hőszigetelt kutyaház, szigetelt kutyaház olcsón, bélelt kutyaház, kutyaház szigetelt, lapraszerelt kutyaház, kutyaház garanciávalRapid lapreszerelt fa kutyaház hőszigetelt opcióval

Rapid lapraszerelt kutyaház S. méret szigetelt opcióval

Cikkszám: DHF0901
26.142 Ft
Szállítás: futárszolgálat 24H 3.400 Ft
Hőszigetelés Tooltip
Válaszd ki, kéred-e a kutyaház hőszigetelő elemeit is!

Leírás

Méret: S, belső alapterület 64x48 cm, belmagassága 51 cm, kutya maximális testtömege: 12 kg.

Lapraszerelt kutyaház máshogy, mint máshol. A prémium házainknál szerényebb lehetőségekkel, versenytársaival szemben azonban jóval erősebb szerkezettel és komforttal rendelkező kutyaházunk. Ahogy minden kutyaházunk esetében, ezekre is igaz a belső tér és a bejárat arányának optimalizálása, így a ház bejáratán a hőveszteséget  a lehető legalacsonyabb szintre szorítottuk. A kutyaház minden felülete -tehát a falak a padló és a tető is- utólagos szigetelési csomagunkkal hőszigetelt kutyaházzá alakítható, így a ház hővesztesége tovább csökkenthető a téli időszakban. Összeszerelése egyszerű, tömege kicsi, így akár a szállítása, mozgatása sem okozhat problémát. Ennek köszönhetően akár hétvégi házadba, nyaralódba is könnyen szállíthatod és nem kell aggódnod amiatt, hogy kutyád megfelelő kutyaház nélkül marad.

Ez az olcsó kutyaház rácáfol azokra az állításokra, hogy egy alacsony árfekvésű kutyaház csak silány minőséget nyújthat. Komfortja szerényebb ugyan, mint prémium hőszigetelt kutyaházainké és nem lehet közel sem oly mértékben személyre szabott sem. Cserébe azonban ez a kutyaház is a jobb minőségű, tartósabb darabok közé tartozik, szükség esetén pedig ebben az árfekvésben egyedülállóan javítási hátteret is biztosítunk.

Kategóriájában szintén egyedüliként nem csupán rágásvédett, de ez a kutyaház garanciával kerül hozzád. Ezt lehetővé teszi az általunk alkalmazott összeszerelési módszer és a felhasznált szerelési anyagok kiváló minősége is. A kutyaház összeépítéséhez káros kipárolgásoktól mentes kutyabarát anyagokat használunk. Így nem csupán kellemetlen vegyszerszagot nem áraszt az új kutyaház, de ráadásul amiatt sem kell aggódnod, hogy kedvenced veszélyes gőzök közepette kénytelen pihenni. Egyszóval, ha a fő szempontok a gyorsaság, alacsony ár és jó használhatóság, ez az ideális választás.