Cserhát hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióval boxer számára

Kis lejtésű, szinte lapos tetejű kutyaház, ha kutyád nem csak a benne, hanem rajta is szeretne heverészni. Boxer számára ajánlott változat.
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, tégla kutyaházCserhát hőszigetelt tégla kutyaház fűthető opcióvall
Szállítás: ingyenes 0 Ft
Fogyasztói ár:101.395 Ft
Ár / kg
Örökbefogadók kedvezménye
Ha örökbefogadott kutyának vásárolsz házat, válaszd az igen-t és 10% kedvezményt kapsz!
Fal színe
Zsindelyezés
Zsindely színe
Hőzáró függöny
Fagyálló, átlátszó PVC függöny a bejáraton.
Előterasz
Nyújtott tető
Fűtés
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, tégla kutyaház, szigetelt kutyaház, kutya ház
Leírás
 

Szinte lapos tetejű hőszigetelt kutyaház. Ennek a teteje nem csak elbírja kedvenced, de még kényelmes is neki, ha előszeretettel ugrál házára. A tető lejtése éppen elég ahhoz is, hogy az esővízet levezesse, de eléggé lapos ahhoz, hogy ne legyen zavaró a rajta heverésző kutyának. Emiatt kifejezetten praktikus és népszerű modellünk, melynek ez a boxer számára javasolt változata. A kiegészítőket kedved szerint választhatod meg és ezek közül a hőfüggönyt kifejezetten ajánljuk. Tekintve, hogy a hőszigetelés az esetek nagy részében elegendő a boxer kutyaházára, ezért fűtött kutyaház választását csak erősen indokolt esetben javasoljuk. A kiegészítők és a kívánt megjelenés kiválasztása után az oldal a fogyasztói ár felirat mellett kijelzi neked a pontos vételárat. Két év jótállással, díjtalan kiszállítással szállítjuk ezt a kutyaházat kedvenc boxered számára.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Honlapunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmény javítása és honlapunk forgalmi statisztikáinak elemzése céljából. Kérjük fogadd el a sütik használatát!