Betöltés...
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, fa kutyaház, rágásvédett kutyaház, szigetelt kutyaház, kutya házMecsek hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, fa kutyaház, rágásvédett kutyaház, szigetelt kutyaház, kutya ház

Mecsek hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval tacskó számára

Cikkszám: DHF1S0505
103.748 Ft
Szállítás: ingyenes 0 Ft
Fa elemek színe
Prémium lakkozott fafelületek
Tető méret
Zsindely forma
Zsindely színe
Hőzáró függöny
Szúnyogháló
Megerősített, mosható belső borítás
Előterasz
Fűtés

Leírás

Messze a legsikeresebb forma hőszigetelt kutyaházaink kínálatában a Mecsek szigetelt fa kutyaházé. Ennek a kutyaháznak a belméretei (hossz x szélesség x magasság) 55cm x 42cm x 44cm. Ez a méret maximum 40cm marmagasságú kutyáknak elegendő, igy ideális tacskó kutyaház, legyen szó tacskóról, törpe tacskóról, vagy akár a kaninchen tacskóról. Hosszanti oldalán a középvonaltól eltolt tetővonalú és -bejáratú hőszigetelt kutyaház, a tőlünk megszokott rendkívül hatásos hőszigeteléssel. Falai közel 30ºC-fokos hőlépcsőjével a legerősebb hőszigetelésű kutyaházak közé tartozik. Mit jelent ez a Te számodra? Hogy kedvencednek a helyesen megválasztott méretű házunk akár a legnagyobb hazai hidegekben is képes lehet fagymentes környezetet biztosítani, a kutyafajták többsége esetében akár fűtés nélkül is. A falak borítása természetes fenyőfa, az általad választott színű, kiváló minőségű, vizes alapú ipari lazúrral kezelve, amely a fán egy rugalmas, selyemfényű bevonatot képez, kiemelve a fa természetes szépségét.  A kutyák által jellemzően rágott éleken felragasztott acél élvédők óvják a külső falakat a sérüléstől. A kutyaházat hosszanti oldali bejárata ideálissá teszi kennelekben történő elhelyezéshez is. Teteje leemelhető, ami megkímél a nyitható tetők némelyikénél tapasztalt problémáktól. A tető zsindelyezésének formáját és színét a megadott lehetőségek közül szabadon megválaszthatod, szintén felár nélkül. Padlóbetétje kivehető, sőt ha elhasználódik cserélhető is, így a tető leemelése után gyerekjáték a kutyaház tisztítása. Kiegészítői, további opciói segítségével pedig mind megjelenését, mind kényelmét személyre szabhatod.

Ha a magasfényű fafelületeket részesíted előnyben a lazúrok selyemfényű bevonatai helyett, prémium, fényes lakkozott külsőt is választhatsz a házra, amely egy kültéri használatra készült, vizes alapú ipari lakkal készülő plusz bevonat a kiválasztott színű festésen. Ez csillogő fényessé teszi akutyaház külső felületét, ami igazán elegáns külsőt kölcsönöz az eblaknak. Kérhetsz hozzá szerelés nélkül levehető hőfüggönyt, mely tovább javítja a belső- és a környezeti hőmérséklet szétválasztását. A nyári időszakra a hőfüggöny helyére feltehető szúnyogháló segítségével sokban csökkentheted a kutyádat bosszantó és egészségét is veszélyeztető szűnyogok bejutását, ráadásul ezt is szerelés nélkül teheted fel a hőfüggöny helyére. A megerősített belső falak nemcsak a kutya kaparászásának állnak ellen, de vízálló felületüknek köszönhetően egyszerűen, akár folyóvízzel is lemoshatóvá, sőt fertőtleníthetővé is teszik a kutyaház belsejét. Rendelhető kiegészítői között megtalálod még a nyújtott tetőt, mely a tűző naptól és a csapadéktól óvja a bejáratot, az előteraszt, végül, de nem utolsó sorban a kutyaház  fűtést. A tacskók élénk, energikus vadászkutyák ugyan, a zord téli éjszakák kemény fagyjai idején azonban szükségük lehet egy kis melegítésre a kutyaházban a kiváló hőszigetelés ellenére is. Természetese erre is kínálunk megoldást. Ez pedig egy energiatakarékos és biztonságos, infrapanellel megépített kutyaház fűtés, amelyet a kiegészítők közt két változatban is megtalálsz. Rendelkezésedre áll a kézi kapcsolású- illetve a wifi-re kapcsolható okosvezérlővel vezérelt automata változat is. Ez a modell, tehát igazán jól testreszabható eblak, amivel rászolgál arra, hogy kínálatunk legnépszerűbb hőszigetelt tacskó kutyaháza legyen. S bizonyosan elnyeri mind a Te tetszésed, mind kedvenced elégedettségét.