Betöltés...
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, fa kutyaház, rágásvédett kutyaház, kutya házVértes hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval
kutyaház, hőszigetelt kutyaház, fa kutyaház, rágásvédett kutyaház, kutya ház

Vértes hőszigetelt fa kutyaház fűthető opcióval tacskó számára

Cikkszám: DHF1S0507
102.887 Ft
Szállítás: ingyenes 0 Ft
Fa elemek színe
Prémium lakkozott fafelületek
Tető méret
Zsindely forma
Zsindely színe
Hőzáró függöny
Szúnyogháló
Megerősített, mosható belső borítás
Előterasz
Fűtés

Leírás

Vértes hőszigetelt fa kutyaházunk 1 méretű darabja.A kutyaház belméretei (hossz x szélesség x magasság) 55cm x 42cm x 44cm. Ez a méret maximum 40cm marmagasságú kutyáknak elegendő, így akár tacskó, törpe tacskó, vagy kaninchen tacskó kedvenced, számára ez tökéletes tacskó kutyaház lesz. Amikor a kutyaház szót hallod, alighanem először ez a forma jut eszedbe róla. A mi felfogásunk szerint azonban a hétköznapi sem lehet közönséges és erről bizonyára neked is könnyű lesz magad meggyőznöd ha Vértes hőszigetelt fa kutyaházunk jellemzőit nézed. Falazata kiemelkedően jól szigetelt kutyaházra vall, hiszen többi hasonló kutyaházunkkal megegyezően nagyon hatékony, közel 30ºC-fokos hőlépcsőt biztosító hőszigeteléssel készül. Ez mit jelent magyarul? Hogy a kutyafajták többsége számára még fűtés nélkül is képes fagymentes belső környezetet biztosítani, akár a legkeményebb hazai telek során is. Falait kívül ipari minőségű, vizes alapú kültéri falazúrral kezelt természetes fenyőfa borítja az általad választott színben. Alapfelszereltségben is leemelhető a teteje, ami kényelmessé, egyszerűvé teszi a ház belsejének ápolását, egyben kiküszöböli a nyitható tetejű kutyaházak esetében gyakran tapasztalt hibákat. A kivehető és szükség esetén cserélhető padlóbetét megkönnyíti a ház tisztítását, egyben a kutyaház tartósságát is növeli a leginkább kopásnak kitett felület, vagyis a padló védelme által. A kutyák által jellemzően kikezdett éleken felragasztott acél élvédők teszik rágásbiztos kutyaházzá. Ez az élvédelem egyebek közt kutyamenhelyeken bizonyította kutyaházaink százain hatékonyságát. A fafelületek és a zsindelyezés színeit, valmaint a zsindely formáját az alapárban választhatod meg.

A további opciók segítségével pedig teljesen személyre szabottá teheted a kutyaházat ízlésed és kutyád szükségletei szerint. A kiválasztott szín selyemfényű felületét kérheted egy prémium fényes lakkozással, szintén vizes alapú. magas minőségű kültéri lakkal. A bejárat előtti hőfüggöny tovább javítja a külső- és belső hőmérséklet elválasztását. Ezt bármikor szerszámok nélkül leveheted a helyéről, sőt nyári időszakra a Magyarországon elsőként nálunk kapható kutyaház szúnyoghálóra is cserélheted, szintén bármiféle szerelés nélkül. A szúnyogháló nagyban gátolja a kutyádnak sok bosszúságot okozó repülő rovarok, közöttük a szívférgességet is terjesztő szúnyogok bejutását a házba. Ugyancsak saját megoldásunk a megerősített, mosható belső fal. Ezt a különleges falemezből készült falburkolatot akár folyóvízzel is tisztíthatod, fertőtlenítheted, emellett kemény, sima felülete még a kutya kaparásának is hatásosan áll ellen. Nyújtott tetővel a bejárat védetté válik a csapadékkal szemben és a nyári melegek idején árnyékot is kap. Terasza a ház eleganciáját fokozza, egyben kedvenced táljainak elhelyezésére is kiválóan alkalmas. Bár a tacskó vadászkutya, kis testmérete miatt  a téli éjek kemény hidege ellen valószínűleg szüksége lesz egy kis plusz melegre is. Ha ilyenkor sem szeretnéd, hogy kedvenced lakásba kelljen engedni, esetleg nincs is erre mód erre is kínálunk megoldást. Ez pedig egy energiatakarékos és biztonságos, infrapanellel megépített kutyaház fűtés, melyet a kiegészítők közt két változatban is megtalálsz. A fűtést kézi kapcsolású, vagy egy ingyenes mobilalkalmazással egyszerűen kezelhető okosvezérlővel felszerelt automata változatban egyaránt kérheted. Ezek segítségével a szokványos forma egy igazán tartós és teljesen személyre szabott hőszigetelt tacskó kutyaház lesz, amelyhez egy éves jótállást és díjtalan házhozszállítást is adunk.